Megtisztelő elismerés a polgárőröknek

A Jászárokszállás Városért Díjat adományozta a település vezetősége a helyi polgárőr egyesületnek munkájuk elismeréseként.

Közel negyed évszázada rendületlenül végzik önkéntes munkájukat a jászárokszállási polgárőrök, akik 2019. május elsején vehették át a megtisztelő címet a település vezetőjétől, Gergely Zoltán polgármestertől.

– Nagyon megtisztelő ez számunkra – mondta el Czuczu Krisztián a Jászárokszállási Polgárőr Egyesület elnökhelyettese – hiszen egy ilyen elismerés jól tükrözi, hogy milyen munkát végez egy egyesület. Mi 1995 óta látjuk el Árokszálláson a bűnmegelőzési munkát, ez idő alatt több ezer szolgálatot tudhatunk a hátunk mögött.

Jelenleg 22 fővel dolgozunk, évi 3000 szolgálati órát teljesítünk, amely javarészt közterületi járőrözést illetve rendezvénybiztosítást jelent – mondta el az elnökhelyettes.
Az aktív szolgálat mellett 5 évvel ezelőtt pályázati támogatással a polgárőrség kamerarendszert épített ki Jászárokszálláson, amely tovább fokozta a jászsági település biztonságát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.