Sport és Barátságnap Törökszentmiklóson

Az idei évben már második alkalommal adott otthont a Sport és Barátságnapnak Törökszentmiklós, ahová az ország összes részéről érkeztek polgárőrök.

Önfeledt hangulatú, színes programokat kínáló a programot szervezett a Törökszentmiklósi Polgárőr Egyesület, akik ezzel már másodjára látják vendégül az ország polgárőreit.

– 200-250 polgárőr és családtagjai érkeztek ma ide, Törökszentmiklósra, hogy részt vegyenek a programokon, csapatot indítsanak a labdarúgó, az asztalitenisz, a darts, a sakk, vagy éppen a foci mérkőzéseken, és egy kellemes hangulatú napot töltsenek el egymással – mondta el az esemény főszervezője Kolozsi József, a városi egyesület elnöke. – Mi mindig is kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy színesítsük a polgárőr életet, támogassuk a sportot, a fiatalokat. Éppen ezért is nagy öröm számomra, hogy ennyi fiatal jött el erre a sportnapra – tette hozzá a vezető.

Természetesen egy nagyszabású rendezvény nem maradhat főzőverseny nélkül, tucatnyi edényben és bográcsban rotyogtak a finomságok, amelyek szintén megmérkőztek az elsőbbségért.

A szervezők felkészültségét jól mutatta, hogy a néha szomorkás időre is felkészültek, hiszen eső esetén a tornacsarnokban lehetett folytatni a versenyszámokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.