Mozgalmas napok a Kunmadarason

Nem volt megállása a Kunmadarasi Polgárőr Egyesületnek, hiszen az elmúlt hét végén folyamatosan szolgálatot láttak el különböző rendezvényeken.

A programok biztosítása, valamint a forgalomirányítás volt a legfőbb feladata a kunmadarasi polgárőröknek.

– Régen volt ennyire mozgalmas a hétvégénk, hiszen május harmadikától kezdve folyamatosan szolgálatot láttak el az egyesületi tagok – foglalta össze Vetro Ferenc elnök. –  Május 3-án, 14:00 órától részt vettünk a Nemzeti Emlékezet Bizottsága és Kunmadaras Nagyközség Önkormányzata által megrendezett „Sorsfordítás a paraszti társadalom felszámolása, 1945-1962” című kiállításon, ahol a kiállítás részét képező 12 db interaktív tábla biztosította az egyesület – magyarázta Vetro Ferenc.

A többi nap sem telt tétlenül. Május 05-én, a II. Kunmadarasi Nagykunsági Roma Ételfesztivál alkalmával a helyi rendőrőrs állományát erősítették a polgárőreink, figyelve a település közbiztonságára, az esetleges rendzavarások megelőzésére. Vasárnap is akadt dolog, hiszen ezen a napon rendezték meg „A Redemptio emléknapjának megünneplése” című rendezvényt.  A polgárőrök feladatai közé tartozott a rendezvény zavartalan lebonyolításának segítése, a felvonulók balesetmentes közlekedésének biztosítása.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.