Polgárőrmotoros road show

  Május első hetében számos településre látogatott el a Jász-Nagykun-Szolnok megyében szolgálatot teljesítő polgárőrmotoros csapat.

 

Az elmúlt évben két szolgálati motorkerékpár érkezett a megyébe, amelyek nagyban elősegítik a polgárőrség munkáját, nem csak a napi szolgálatellátás során, hanem a rendezvények biztosítása alkalmával is. A két BMW Tiszaföldváron és Rákóczifalván van szolgálatban, amelyek kuriózumnak számítanak az ország keleti részében.

– Május első napjai igen eseménydúsan teltek, hiszen a két motorral a kunszentmártoni, a szolnoki, illetve a jászsági járások több településére is ellátogattunk és bemutattuk a gépeket a helyi programok keretében a lakosságnak – foglalta össze tapasztalatait Kecse László, a Tiszaföldvári Városi Polgárőr Egyesület vezetője. – Jámbor Sándorral, a Rákóczifalvai Polgárőr Egyesület elnökével közösen több száz kilométert tudhatunk magunk mögött, hiszen többek között voltunk Jászjákóhalmán, Tiszaföldváron, Szelevényen, Rákóczifalván. Ahol megjelentünk nagy érdeklődés kísérte a két motort, a gyerekek mind fel akartak rájuk ülni, készültek a közös fotók, a szelfik – mesélte az elnök.

Kecse László hozzátette, véleménye szerint a motorkerékpárok még rugalmasabbá, még sokrétűbbé teszik a polgárőr egyesületek munkáját a megyében, és továbbra is szívesen tesztnek eleget meghívásoknak, ahol a lakosság megismerkedhet a motoros polgárőrök munkájával.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.