Szolgálaton kívüli polgárőr fogta el a tolvajokat

Családjára várakozott egy szolgálaton kívüli polgárőr, amikor két gyanúsan viselkedő fiatalra felfigyelt. A gyanúja beigazolódott.

2017.  augusztus 07-én reggel 8 óra körüli időben egy szolgálaton kívüli polgárőr várakozott Tiszaföldváron, a Kossuth úton. Ekkor figyelt fel először a két, gyanúsan viselkedő fiatalra, akik a Kossuth úton lévő Kósa ABC kerékpártárolójában bicikliket nézegettek, majd az egyikőjük kiemelt egy kerékpárt és azzal elindult Cibakháza irányába, míg társa az autóbuszállomás felé vette az irányt. Kisvártatva, az őt figyelő polgárőr mellett már kerékpárral haladt el, majd társával találkozott egy gumiszerelő műhely előtt. A közeli órásüzlet előtt letámasztott kerékpárt nézegették, majd az egyik odament és arról egy teli nejlonszatyrot levett. Ezt követően nagyobb sebességgel, a két kerékpárral és a szatyorral elindultak a Bacsó Béla úton. A polgárőr követni kezdte őket, majd megpróbálta feltartóztatni a két fiatalt, akik közül az egyik elmenekült, de a másikkal megvárták a kiérkező rendőröket.

A polgárőr pontos személyleírása alapján a rendőrök sikeresen beazonosították, később elfogták a lopás másik gyanúsítottját is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.